Termeni si conditii

Date generale. Definitii

Magazinul online BucurieVerde.ro este proprietatea SC BUCURIE VERDE S.R.L., denumita in continuare Societatea.

Sediul social: Intrarea Muncii, nr. 4A, sector 3, Bucuresti
inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/10245/2013, CUI 32139482

Capital Social subscris si varsat: 200lei

Cod IBAN: RO70BTRLRONCRT0223829001 deschis la Banca Transilvania S.A
Program de lucru: Luni - Vineri, 9.30 - 18.30

Telefon: 0747.821.260

Email: office@bucurieverde.ro

Prin utilizarea site-ului BucurieVerde.ro, Clientul (definit ca persoana fizica sau juridica ce emite o comanda prin intermediul site-ului  BucurieVerde.ro) si Vizitatorul (definit ca persoana care vizualizeaza informatiile publicate pe site-ul BucurieVerde.roisi exprima acordul fata de Termenii si conditiile descrise.

S.C. BUCURIE VERDE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand sectiunea "Termeni si conditii " de pe site-ul BucurieVerde.ro.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site - BucurieVerde.ro

Utilizator - Clientul sau Vizitatorul site-ului BucurieVerde.ro

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Societate si Client prin care Societatea este de acord sa livreze bunurile si serviciile si Clientul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.

Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor, promotiilor desfasurate de catre Societate intr-o anumita perioada, alerte specifice, precum si mijloc de informare asupra articolelor publicate de Societate.

Imaginile produselor, fotografiile, textele, datele tehnice, descrierile, preturile, articolele, logo-uri, elementele grafice, conceptele creative si toate celelalte informatii care se regasesc pe site-ul Societatii, precum si cele transmise prin email sau orice alt mijloc de catre BUCURIE VERDE SRL, vor fi denumite in continuare Continut.

Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Drepturi de autor

Intregul Continut este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente din Continut, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

In cazul in care BUCURIE VERDE SRL confera Utilizatorului, printr-un acord scris, dreptul de a utiliza un anumit Continut, acest drept se extinde numai asupra acelui Continut, sub forma definita in acord si numai pe perioada existentei acestuia Continut pe site sau al perioadei definite in acord.

Comanda

Comanda de pe site-ul BucurieVerde.ro se poate efectua cu sau fara cont de utilizator.

Contul de utilizator faciliteaza accesul la istoricul comenzilor, la promotii speciale, informatii suplimentare, jurnal personal. Pentru a crea un cont de utilizator se acceseaza sectiunea “NU AI CONT?” si se completeaza formularul de inregistrare folosind date reale si complete, date care trebuie reinnoite atunci cand intervin modificari.

Utilizatorilor le revine responsabilitatea pentru mentinerea caracterului secret al informatiilor privind autentificarea si contul. Utilizatorii sunt de acord sa fie pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru.

Navigand prin BucurieVerde.ro, se vor alege produsele preferate si se adauga in cosul de cumparaturi apasand butonul  “ADAUGA IN COS”.

Din momentul in care utilizatorul valideaza comanda sau in care BUCURIE VERDE SRL informeaza utilizatorul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta.

Modalitati de plata

Pentru plata comenzii aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 • plata online cu cardul de debit sau de credit

Plata se efectueza  in mod securizat prin intermediul partenerului nostru PlatiOnline, furnizor de solutii integrate de comert electronic si plati online din Romania.

Cardurile acceptate la plata sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si cele de debit. PlatiOnline foloseste standardele 3D MasterCard SecureCode si Verified By Visa ce impiedica si limiteaza tranzactiile neautorizate pe Internet.  

Procesarea datelor de pe card se face in mod exclusiv, intr-o maniera securizata, de catre PlatiOnline (www.plationline.ro). Magazinul online BucurieVerde.ro nu solicita, nu vizualizeaza si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pe  extrasul dvs cont tranzactia va aparea cu descrierea „OnlinePay”.

 • plata ramburs

Plata se efectueaza integral catre curier, in numerar, la livrarea comenzii.

Anulare / modificare comanda

Daca va razganditi  inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata. 

Daca s-a plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari numai daca produsele nu au fost deja expediate catre dumneavoastra, trimitand un email la office@bucurieverde.ro
Acelasi procedeu este valabil si in cazul anularii comenzii.

Va rugam sa retineti ca dupa anularea sau modificarea unei tranzactii platite prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul dvs in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. Va rugam sa contactati banca dvs pentru informatii in acest sens.

Obligatii Utilizatori

Acest site este adresat doar celor care au cel putin 18 ani. Vizitand site-ul denotati faptul ca aveti varsta legala.

Utilizatorii care efectueaza o comanda si cei care isi creaza un cont de utilizator sunt obligati sa furnizeze date reale si complete, date care trebuie reinnoite atunci cand intervin modificari.

Utilizatorul nu poate sa revoce acordul exprimat pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de BUCURIE VERDE SRL.

Livrare

Nu exista o limita de pret minima a comenzii. Livrarea se efectueaza prin curier rapid (Cargus, DPD, Fastius Curier) in 1-3 zile lucratoare de la expedierea comenzii. Livrarea se face deocamdata numai pe teritoriul Romaniei.

Comenzile  in valoare <200lei vor fi supuse unei taxe de transport de 15lei.

Comenzile  in valoare >=200lei vor avea gratuitate la transport

Livrarile se efectueaza de luni pana vineri intre 09.00-18.00.

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda va fi considerata anulata.

Ne rezervam dreptul de a nu mai accepta si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de BUCURIE VERDE SRL.

Securitatea datelor personale si a informatiilor. Politica de confidentialitate

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BUCURIE VERDE SRL, inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 31197, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra sau un membru al familiei dumneavoastra.   

Datele personale introduse de catre Utilizator pe site-ul BucurieVerde.ro vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site.

Scopul colectarii datelor este:

 • reclama, marketing si publicitate
 • comert online
 • servicii de comunicatii electronice (contactarea in chestiuni de Relatii cu utilizatorii, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta).

Informatiile din formularul de comanda si din contul de Utilizator  sunt necesare pentru a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., si nu vor fi furnizate unei terte parti, exceptie facand cazul in care acest lucru este cerut de lege sau este necesar pentru onorarea  contractelor din care Clientul face parte*.

 (*BUCURIE VERDE SRL se poate folosi de serviciile altor companii care efectueaza actiuni in numele sau, cum ar fi livrarea produselor comandate, trimiterea de mesaje postale, procesarea platilor efectuate prin intermediul cardului bancar, acordarea de servicii de control impotriva fraudei si acordarea de servicii cu clientii. Astfel de persoane vor avea acces doar la datele personale necesare pentru indeplinirea functiilor respective si sunt obligate sa proceseze datele in conformitate cu legislatia in vigoare.)

Prin utilizarea site-ului BucurieVerde.roUtilizatorul isi exprima acordul fata de Termenii si conditiile descrise fiind de acord ca datele inregistrate sa fie prelucrate de catre Bucurie Verde SRL in scopurile mai sus declarate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea indeplinirii scopurilor mentionate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, exista posibilitatea exercitarii urmatoarelor drepturi: dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, exista dreptul de opunere in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale si de a solicita stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@bucurieverde.ro.

 Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Newsletter-e / Alerte

Utilizatorii isi vor da acordul expres pentru a primi newsletter din partea Societatii.

Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de email altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Datele preluate de Societate in scopul expedierii newsletter-elor pot si vor fi folosite de catre BUCURIE VERDE SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newsletter-elor se poate face in orice moment:

 • prin contactarea BUCURIE VERDE SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 • din sectiunea newsletter a contului - in cazul utilizatorilor inregistrati ai BucurieVerde.ro.

 

Societatea isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newsletter-e cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newsletter-e, fara niciun angajament ulterior din partea BUCURIE VERDE SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

Politica de preturi si facturare

 Mesajele electronice de confirmare a comenzilor precizeaza produsele, preturile, modalitatea de plata aleasa.

Factura fiscala va fi emisa in momentul expedierii produselor comandate, prin email sau impreuna cu marfa comandata in colet.Facturile emise nu vor fi semnate si stampilate, aceste operatii nefiind obligatorii potrivit Codului Fiscal si Normelor Metodologice. 

Clientul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale - in conformitate cu legislatia in vigoare.

Politica de retur

Pentru a restitui un produs cumparat sau pentru a-l  schimba, va rugam sa ne contactati la office@bucurieverde.ro.

In cazul utilizatorilor inregistrati, solicitarea de retur se poate face direct din contul de utilizator din sectiunea “Istoric comenzi”.

Clientul are dreptul sa renunte la produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

Produsele vor putea fi returnate numai daca se afla in ambalajul original, cu eticheta intacta, in conditii perfecte, fara semne de folosire sau uzura.

S.C. BUCURIE VERDE  S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 zile de la data primirii acestora de la Client, daca acestea corespund statutului avut la livrarea catre Client, respectiv eticheta si ambalaj original, fara semne de folosire sau uzura; suma inapoiata nu va cuprinde cheltuielile de transport.

Declinarea responsabilitatii

Preturile prezentate pe site sunt finale, insa nu includ cheltuielile de livrare. Costul pentru transportul produselor comandate va fi suportat de catre client (vezi sectiunea Livrare).

Pretul de achizitie al produselor tiparit pe factura va fi acelasi cu cel publicat pe site la momentul achizitiei.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice Client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la Client pentru comanda respectiva.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in ceea ce priveste culoarea, aspectul.

Societatea poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de BUCURIE VERDE SRL, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura Societatii si/sau partenerilor acesteia.

 

Societatea isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

BUCURIE VERDE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul BucurieVerde.ro.

Informatiile de pe acest site, din zona “Revista noastra”, nu se vor a fi si nu vor fi interpretate ca fiind consultanta de specialitate juridica, financiara, sau medicala de orice fel.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.