Politica de confidentialitate

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BUCURIE VERDE SRL, inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 31197, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra sau un membru al familiei dumneavoastra.   

Datele personale introduse de catre Utilizator pe site-ul BucurieVerde.ro vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site.

Scopul colectarii datelor este:

  • reclama, marketing si publicitate
  • comert online
  • servicii de comunicatii electronice (contactarea in chestiuni de Relatii cu utilizatorii, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta).

Informatiile din formularul de comanda si din contul de Utilizator  sunt necesare pentru a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., si nu vor fi furnizate unei terte parti, exceptie facand cazul in care acest lucru este cerut de lege sau este necesar pentru onorarea  contractelor din care Clientul face parte*.

 (*BUCURIE VERDE SRL se poate folosi de serviciile altor companii care efectueaza actiuni in numele sau, cum ar fi livrarea produselor comandate, trimiterea de mesaje postale, procesarea platilor efectuate prin intermediul cardului bancar, acordarea de servicii de control impotriva fraudei si acordarea de servicii cu clientii. Astfel de persoane vor avea acces doar la datele personale necesare pentru indeplinirea functiilor respective si sunt obligate sa proceseze datele in conformitate cu legislatia in vigoare.)

Prin utilizarea site-ului BucurieVerde.roUtilizatorul isi exprima acordul fata de Termenii si conditiile descrise fiind de acord ca datele inregistrate sa fie prelucrate de catre Bucurie Verde SRL in scopurile mai sus declarate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea indeplinirii scopurilor mentionate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, exista posibilitatea exercitarii urmatoarelor drepturi: dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, exista dreptul de opunere in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale si de a solicita stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@bucurieverde.ro.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.