Parteneri

 

 WAHM Romania este o initiativa sociala menita sa vina in sprijinul mamelor active si constiente de importanta lor vitala in cadrul  familiei.

 

 

 

Proiectul Sigur.Info este dezvoltat de un Consortiu format din Salvati Copiii Romania, FOCUS – Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual si Positive Media, facand parte din programul comunitar multianual de promovare a utilizarii, in conditii de mai mare siguranta a Internet-ului si a noilor tehnologii on-line.

 

  Pe bebelu.ro gasesti raspunsuri la întrebarile si temerile tale, ca proaspat parinte, iar cand simti ca oboseala te doboara, este       suficient sa te uiti la cei doi ochisori mari si întrebatori  care te privesc insistent. Este el, bebelu tãu!

 

Centrul KinetoBebe s-a infiintat in anul 2009 ca fiind primul centru privat dedicat exclusiv terapiilor pentru copii. In centrul KinetoBebe copiii cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 18 ani beneficiaza de terapii de recuperare prin kinetoterapie, logopedie, ergoterapie, consiliere psihologica, dar si de programe profilactice care au drept scop promovarea unui stil de viata sanatos precum Bebe Gim ( copii cu varsta  intre 3 luni si 12 luni) si Junior Gim ( copii cu varsta intre 1 an si 7 ani).

 

 

 Zuzi Party are ca principala activitate JOACA! Este un loc de joaca pentru copii in Bucuresti.

 

 

 

 

Peste 8.000 de parinti abonati la site. Sute de furnizori de curs si sute de cursuri inscrise. Inscrie-te pe site si vei fi informat despre toate cursurile inscrise in platforma, pentru copilul tau! www.cursuripentrucopii.ro. Toate, toate din tara.

 

 

 

 Kidpower Teenpower Fullpower Romania (prescurtat Kidpower Romania) este o organizatie non profit si Centrul din Romania al organizatiei Kidpower Teenpower Fullpower InternationalKidpower® este lider mondial in siguranta personala si prevenirea violentei. Au introdus conceptul de "Siguranta Oamenilor" ("People Safety" skills).

 

ww.stiripentrucopii.com este un site informativ, educativ si distractiv. Copiii prind din mers informatii, se uita la stiri cu sau fara voia lor, fac propriile interpretari si incearca sa descifreze singuri mersul lumii. Prea ocupati si stresati, parintii nu au intotdeauna timp (si chef!) sa le explice piticilor ce se intâmpla in tara si in lume. Asa ca www.stiripentrucopii.com  va ofera  stiri pe intelesul vostru! Reporterul nostru, elefantul Toyo, se plimba prin lume si va aduce stirile acasa.
 

Clubul de Muzica este o institutie educativa si recreativa, care functioneaza in regim de Scoala de Muzica si are ca principal obiectiv promovarea valorilor umane prin intermediul artei. Dascalii  Clubul de Muzica  cauta frumusetea launtrica si talentul fiecarui cursant in parte, transformand aceasta abordare intr-o regula de aur.