Cum cumpar

Comanda

Comanda de pe site-ul BucurieVerde.ro se poate efectua cu sau fara cont de utilizator.

Contul de utilizator faciliteaza accesul la istoricul comenzilor, la promotii speciale, informatii suplimentare, jurnal personal. Pentru a crea un cont de utilizator se acceseaza sectiunea “NU AI CONT?” si se completeaza formularul de inregistrare folosind date reale si complete, date care trebuie reinnoite atunci cand intervin modificari.

Utilizatorilor le revine responsabilitatea pentru mentinerea caracterului secret al informatiilor privind autentificarea si contul. Utilizatorii sunt de acord sa fie pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru.

Navigand prin bucurieverde.ro, se vor alege produsele preferate si se adauga in cosul de cumparaturi apasand butonul  “ADAUGA IN COS”

Din momentul in care utilizatorul valideaza comanda sau in care BUCURIE VERDE SRL informeaza utilizatorul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta.

 

Modalitati de plata

 

Pentru plata comenzii aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • plata online cu cardul de debit sau de credit

Plata se efectueza  in mod securizat prin intermediul partenerului nostru PlatiOnline, furnizor de solutii integrate de comert electronic si plati online din Romania.Cardurile acceptate la plata sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si cele de debit. PlatiOnline foloseste standardele 3D MasterCard SecureCode si Verified By Visa ce impiedica si limiteaza tranzactiile neautorizate pe Internet.  Procesarea datelor de pe card se face in mod exclusiv, intr-o maniera securizata, de catre PlatiOnline (www.plationline.ro). Magazinul online BucurieVerde.ro nu solicita, nu vizualizeaza si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.Pe  extrasul dvs cont tranzactia va aparea cu descrierea „OnlinePay”.

  • plata ramburs

Plata se efectueaza integral catre curier, in numerar, la livrarea comenzii.